Peek a Boo! op muziekfestival Mysteryland

Afgelopen weekend heeft ARI op Mysteryland een mysterieus gordijn in het bos opgehangen. Een spiegelend gordijn waar je langs, door en in kan lopen, en waar je afwisselend jezelf, de omgeving of een ander in of doorheen ziet.

BlingBling hangt voor de Maassilo

Het kunstwerk BlingBling is opgehangen in samenwerking met staalconstructeur Koos van Os, de verlichting volgt nog. Met dank aan Stichting Verre Bergen, Rotterdam Festivals, CBK Rotterdam en het Elise Mathilde Fonds!

Zelfbouwschool Duyststraat opgeleverd

Atelier ARI heeft een nieuwe woning in een 19e eeuws schoolgebouw in Rotterdam West ontworpen en gerealiseerd. De stalen spiltrap brengt de bewoners door het daklicht naar dakterras, de entree, badkamer en slaapkamer bevinden zich in de oude schoolgang.

Duyststraat_01

Foto: Jan de Groen

Interieur Villa Beukenoord opgeleverd

Het interieur project voor Villa Beukenoord te Bilthoven is afgerond met als hoogtepunt de Modulekast; Een berkenhouten frame rondom het bestaande raam en een klassiek bureau. De kast kan met verschillende verplaatsbare stalen modules en deurtjes worden ingevuld.

De nieuwe George; Little George

De George III lamp heeft een nieuw broertje, Little George. Binnenkort in productie bij Basematters en nu al te zien en te koop bij GROOS, in het Schieblock Rotterdam.

Herbie, een nieuw en zomers projectje

Atelier ARI heeft in opdracht van Anneke van der Meulen een kruidentuin ontworpen. Een houten multiplex plaat is gezaagd in een organische vorm en in de kleur van de standaard aardewerk bloempotten. Binnenkort de foto's van Herbie in de tuin.

Project Duyststraat van start

De transformatie van het 19e eeuwse schoolgebouw naar appartementen is begonnen. De tussenvloer, de nieuwe openingen in de wanden en de toegang tot het dakterras worden zichtbaar. Eind deze zomer wordt de woning opgeleverd.

Duyststraat start transformation